BELEEF BUITEN VAN BINNEN..

WANDELOGIE PRAKTIJK DORST

Wandelogie 6 therapie sessies volgens afspraak

individueel. Tijdsduur 60 tot 75 minuten gesprek.

Geen restitutie mogelijk van het resterende bedrag als de therapie voortijdig wordt afgebroken op eigen verzoek. Het volbrengen van de 6 sessies is en blijft het doel.

€.600,=

De tarieven zijn exclusief BTW. en factuur.

Vraag naar de voorwaarden.

Betaling

Zodra er een afspraak is gemaakt krijg je een bevestiging via een tikkie op je telefoon en het bedrag te voldoen.

Zodra het bedrag is voldaan is de afspraak definitief voor het eerste wandelgesprek in het bos. 

Start parkeerplaats: Hoevestraat 12 4903RR Oosterhout/Dorst


Geen restitutie mogelijk van het resterende betaalde tarief als de therapie voortijdig wordt afgebroken op eigen verzoek . 

De therapie heeft immers het doel om VERANDERINGEN te bereiken en niet dat je je op een dag weer goed voelt. Dit is juist een teken dat je op de goede weg bent maar nog niet het einde hebt bereikt van je therapiedoel. VOLHOUDEN DUS!

Afmelding

Indien een afspraak ,om wat voor reden dan ook, niet 24 uur tevoren is afgemeld is de sessie opgenomen. Er kan immers dan geen andere klant meer worden afgesproken op dit tijdstip.

Werkgevers vergoeding

Heeft jouw werkgever belang bij het coachtraject dat je wil volgen? Grote kans dat je niets zelf hoeft te betalen. En wees niet bang dat je werkgever van alles komt te weten over jou, want coaches hebben een geheimhoudingsplicht.

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren.

Wat zijn de mogelijkheden als je wil dat je werkgever betaalt?

Vergoeding via Vitaliteitsbudget is wellicht mogelijk.

Dit is geld dat werknemers kunnen gebruiken voor activiteiten die ten goede komen aan hun gezondheid. Lang niet alle organisaties hebben een vitaliteitsbeleid.Werknemers die gebruik maken van regelingen gericht op gezond eten of bewegen presteren beter en zetten vaker een stapje extra in het arbeidsproces.