WANDELOGIE EEN INNERLIJKE REIS.

Landgoed De Hannebroeck
Landgoed De Hannebroeck

WANDELOGIE AFSPRAAK


Wil je in een wandelgesprek je stressklachten bespreken en professionele begeleiding hierbij? Kan ook via Face Time als je te ver weg woont en toch graag een gesprek wilt met mij via whatsApp.

Stuur vrijblijvend een berichtje of bel me gewoon. 

De wandeling start vanaf de parkeerplaats voor het pannenkoekenhuis op het landgoed De Hannebroeck. 

Het wandelgesprek is ongeveer 60 - 75 minuten. Mijn tarief is €.50,= Pinnen is helaas niet mogelijk, gelieve daarom contant te betalen. 

Tijdens de wandelcoaching krijg je meer zelfinzicht in je persoonlijkheid, relatie of stressklachten. 

De regie blijft bij jou zelf omdat ik geloof in je eigen kracht om een oplossing te bereiken. 

Ben als wandeloog geschoold door meerdere opleidingen, waardoor een eclectische begeleiding mogelijk is. 

Tevens heb ik ruim veertig jaar beroepservaring als agoog in GGZ-instellingen. 

Wanneer je overspannen bent of een burnout hebt, wil je maar één ding: Zo snel mogelijk je fijne leven terug. Dat is mogelijk met Wandelogie sessies!

Soms helpt een natuurlijke vakantie je al verder!

WANDELOGIE PRAKTIJK DORST NB

Hoevestraat 12 4903RR Oosterhout

+31(0)653528138

contact@thomasdepeinder.nl

Je vraagt je misschien af hoe goed het is om op vakantie te gaan met een burnout.

Dat is een goede vraag, want vakantie kan zowel positieve als negatieve effecten hebben op je fysieke en mentale welzijn. 

Vakantie kan je helpen om te herstellen van de stress en vermoeidheid die je ervaart door je werk of studie. Het kan je een gevoel van vrijheid, plezier en ontspanning geven.

Vakantie kan ook stress veroorzaken, vooral als je veel moet regelen, reizen of aanpassen aan een nieuwe omgeving. Als je last hebt van burnout klachten, zoals angst, paniek, depressie of lichamelijke problemen, kan vakantie je situatie verergeren.

Vakantie is geen wondermiddel voor burnout. Het is belangrijk dat je ook in je dagelijks leven voldoende rust, ritme en balans vindt. Vakantie kan je een tijdelijke boost geven, maar als je daarna weer in je oude patronen vervalt, kan je burnout terugkomen of verergeren.

Dus, of vakantie goed is voor je ontspanning en burnout hangt af van je persoonlijke situatie, je voorkeuren en je verwachtingen. Het is verstandig om te overleggen met je huisarts, bedrijfsarts of therapeut voordat je op vakantie gaat.

Zij kunnen je adviseren over wat het beste is voor je herstel. Ook is het goed om je vakantie af te stemmen met je werkgever, je partner en je gezin, zodat je rekening houdt met ieders behoeften en wensen.

Nog vragen? Laat me maar weten.

Met vriendelijke groet,

Thomas de Peinder - Wandeloog