WANDEL EN GOLF EEN WEEKENDJEWEG IN LIMBURG

27-09-2023

Helemaal ten zuiden van Limburg, maar centraal gelegen tussen Maastricht (30 km) en Aken (20 km) ligt het Golfhotel Mergelhof. Het golfhotel ligt nog maar net over de grens van Nederland in de Limburgse provincie van Belgie. Dit 2-sterrenhotel en tevens Clubhuis ligt direct aan golfbaan van Mergelhof.

Het hotel beschikt over 10 kamers welke zich boven het clubhuis bevinden. Vanuit de kamers heeft u een prachtig uitzicht op de heuvelachtige golfbaan. Alle kamers zijn netjes en modern ingericht.

Kortom een prima locatie om er even heerlijk een paar daagjes tussenuit te gaan om te golfen en natuurlijk te ontspannen. U kunt in een ontspannen sfeer genieten van de prachtige natuur.

Golfbanen:

Het golfhotel is direct gelegen aan de Championship Golfbaan Mergelhof. Op geringe afstand zijn nog meerdere golfbanen te vinden die desgewenst gecombineerd kunnen worden in het golfarrangement.

De in het Mergelland gelegen Golfbaan was vroeger een landbouwbedrijf en werd van 1991 tot 1997 omgebouwd tot golfbaan. De Championship Course is ontworpen door de Belgische Architect Bruno Steensels. De oude 9 Holes (Par-36) werd in 1997 omgebouwd tot een 18-holes golfbaan. We spreken hier over een internationaal erkende golfbaan voor de gevorderde golfer.

(18-holes, par 72, 5.581 meter)