BELEEF BUITEN VAN BINNEN..

NATUURLIJKE SIERADEN

31-12-2022

REINIE'S NATURE

Reinie Zoersel was altijd al gefascineerd door de schoonheid van de natuur. Als kind verzamelde ze schelpen, stenen, veren en bloemen om er kettingen en armbanden van te maken. Ze droomde ervan om ooit haar eigen sieradenlijn te hebben, maar ze wist niet hoe ze dat moest bereiken.


Toen ze achttien werd, besloot ze om naar de kunstacademie te gaan om haar creativiteit verder te ontwikkelen. Daar leerde ze verschillende technieken en materialen kennen, zoals glas, metaal, hout en leer. Ze experimenteerde met allerlei combinaties en vormen, maar ze voelde zich nog steeds niet helemaal tevreden. Ze miste iets in haar werk, iets wat haar echt uniek zou maken.

Op een dag ging ze naar het strand om inspiratie op te doen. Ze zag hoe de zon glinsterde op het water, hoe de golven kabbelden tegen het zand, hoe de meeuwen krijsten in de lucht. Ze voelde een diepe verbondenheid met de natuur en besefte dat dat was wat ze wilde uitdrukken in haar sieraden. Ze raapte een handvol schelpen op en nam ze mee naar huis.

Daar begon ze te werken aan haar eerste natuurlijke sieraad: een halsketting van schelpen en zilverdraad. Ze was zo trots op het resultaat dat ze het meteen op haar Instagram-account plaatste. 

Tot haar verbazing kreeg ze veel positieve reacties en bestellingen van mensen die ook zo'n ketting wilden hebben. Ze besloot om meer sieraden te maken van natuurlijke materialen, zoals koraal, parels, hout, veren en bloemen. Ze noemde haar merk 'Reinie's Nature', omdat ze vond dat haar sieraden de essentie van de natuur weergaven.

Reinie Zoersel werd al snel een bekende kustenares in Nederland en daarbuiten,vooral in Spanje. Ze wordt geprezen om haar originaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. 

Ze bleef trouw aan haar visie en gebruikte alleen natuurlijke materialen die geen schade toebrachten aan het milieu. Ze wil met haar sieraden niet alleen mensen mooier maken, maar ook bewuster laten zijn van de wonderen van de natuur.

KLEINE SELEKTIE UIT DE GROTE COLLECTIE

Heerlijke vakantiehuizen in Nederland, Belgiƫ en Duitsland