BOEK HIER JOUW NATUURLIJKE VAKANTIEREIS OM TE ONT-MOETEN EN ONTMOETEN.

30-07-2023

Kies voor Natuurlijk Reizen en ontdek de wereld op een unieke en avontuurlijke manier. Geniet van uw vakantie op uw eigen tempo, ontmoet nieuwe mensen en proef de lokale keuken. Bij Natuurlijk Reizen staan wij voor u klaar om van uw vakantie een onvergetelijke ervaring te maken.

Wandelvakanties zijn gezond om verschillende redenen. Hier zijn enkele voordelen van wandelvakanties:
Wandelen kan helpen bij het afvallen.
Wandelen kan helpen tegen depressies.
Wandelen heeft een positieve invloed op diabetes.
Wandelen vermindert stress.
Wandelen kan je creativiteit verhogen.
Wandelen is goed voor je hart en bloedvaten, verlaagt je bloeddruk en cholesterolgehalte.

Er zijn veel verschillende soorten wandelvakanties, dus er is voor ieder wat wils. Of je nu alleen, in een groep of met je hond wilt wandelen, er is altijd wel een wandelvakantie die bij je past. Tijdens een wandelvakantie ben je vaak uren per dag aan het bewegen, wat goed is voor je gezondheid. Bovendien ben je lekker buiten en zie je veel van je omgeving. Wandelen is dus niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest! 😊 

Bij Natuurlijk Reizen staat het genieten van de bestemming centraal. Wij bieden reizen aan met een rustig reistempo, waarbij u verblijft in bijzondere accommodaties en kunt genieten van de lokale sfeer en cultuur. Maak kennis met nieuwe mensen en proef de lokale keuken voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. 

Wij bieden verschillende soorten reizen aan die aansluiten bij uw wensen. U kunt kiezen voor een kleinschalige groepsreis met maximaal 6 tot 16 personen, onder begeleiding van ervaren en enthousiaste reisbegeleiders. 

Als u liever uw eigen tempo bepaalt, kunt u kiezen voor een individuele reis waarbij u zelf de route en het tempo bepaalt. En als u met een eigen groep op reis wilt gaan, organiseren wij ook reizen op maat voor uw groep(je). 

Bij Natuurlijk Reizen hoeft u zich geen zorgen te maken over bagagevervoer, dit wordt altijd voor u geregeld. Op die manier kunt u zonder zorgen genieten van uw vakantie. Bovendien kunt u bij ons veilig boeken, omdat Natuurlijk Reizen is aangesloten bij de ANVR, VZR-Garant en het Calamiteitenfonds.

Waar gaat uw volgende vakantie naartoe? 

Klik hieronder op de button en ontdek de vele mogelijkheden.

Vogels kunnen een positief effect hebben op de gemoedsrust in je tuin. Het observeren van vogels en het luisteren naar hun gezang kan rustgevend en ontspannend zijn. Bovendien kan het aanmoedigen van vogels om je tuin te bezoeken door het creëren van een vogelvriendelijke omgeving, zoals het aanleggen van een grasveldje, het gebruik van boomschors...

Wat heeft een Natuurhuisje te bieden? Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje!

Vakantiehuisje in 't hart van de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan en even helemaal tot rust komen te midden van de natuur. Een natuurhuisje is een plek waar je samenkomt met vrienden om het leven te vieren en waar je de (klein)kinderen kennis laat maken met de prachtige, Europese natuur....