BELEEF BUITEN VAN BINNEN..

GOLFOLOGIE

22-09-2023

Golf kan een goede manier zijn als psychotherapie om je mentale gezondheid te verbeteren. Een mooie reaktie van een klant vandaag waarmee ik golf speelde was ''ik word altijd zo rustig in het spel met jou'' waarop ik zei: ''maar dat komt natuurlijk vooral door de prachtige natuur om je heen''. Golf helpt bij ontstressen en nog meer klachten. Hier zijn enkele voorbeelden waarbij golf [met het gesprek tijdens het lopen en bij de koffie of lunch daarna] kan helpen om van je probleem af te komen:


  1. Vermindert stress: Een rondje golf kan helpen om cortisol (het "stresshormoon") te verminderen en endorfines vrij te maken - de chemicali├źn die helpen om stress te verlichten en geluk te bevorderen.
  2. Verlaagt angst: Golf kan helpen angst te verminderen en het zelfvertrouwen en zelfrespect te verbeteren, wat allemaal bijdraagt aan een verbeterde mentale gezondheid.
  3. Moedigt sociale interactie aan: Golf is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. Het is ook een geweldige manier om tijd door te brengen met familie en vrienden.
  4. Verlaagt de effecten van depressie: Beweging, zoals golf, kan helpen de effecten van depressie te verminderen.
  5. Verbetering van levensvaardigheden: Golf kan helpen bij het verbeteren van levensvaardigheden zoals geduld, doorzettingsvermogen en focus.

Dit is geen golfles! Ik ben hier niet goed in...

Maar golfen met mij voor je ontspanning, mentale gezondheid en weerbaarheid. Waarbij jij belangrijk bent en vertrouwlijk over jezelf kan praten, 2 uurtjes in het groene gebied.

NATUUR ALS RECEPT! 

Niet alleen het spel, maar ook de prachtige natuurlijke omgeving van de golfbaan zorgt voor totale ontspanning en geluk! ­čî┐ 

Spanje

In november en december zijn er ook golfsessies in Spanje. 

Welkom dan in Moraira waarvoor je hier kunt aanmelden.

Golfreizen.nu